Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Over ons


Tweewielers Theo Cornelissen is op 15 juli 1990 opgestart vanuit het dorp Heumen en werd vol enthousiasme gerund door Theo en Ida Cornelissen. Al snel werd de winkel te klein en zijn Theo en Ida op zoek gegaan naar een nieuw en groter pand. Dat is het huidige pand in de Molenhoek geworden en deze is omgetoverd tot een waardige fietsenwinkel. Na diverse verbouwingen is er nu een winkeloppervlakte gecreëerd van maar liefst 250 m2.

In 2015 hebben Theo en Ida de winkel verkocht aan dochter Tjarda Cornelissen en zakenpartner Tonnie van Melis. Tjarda werkte al geruime tijd mee in het familiebedrijf als fietstechnicus en Tonnie is in 2015 gestart met de verkoop van de mooie collectie fietsen.

Tjarda en Tonnie staan graag voor u klaar met een gedegen advies, technische kennis en uitstekende service. Als echte E-bike specialist geven zij u hierin uitstekend advies en zijn zij merkdealer van uitsluitend kwaliteitsmerken.

Als dealer van Gazelle beschikken zij over speciale exclusieve fietsen.
Tevens zijn zij dealer van RIH, Advanced E-bike das original, en Qwic fietsen. Dankzij het ruime assortiment vindt u in onze winkel altijd de fiets die bij u past.

Dus het perfecte adres als u op zoek bent naar een schoolfiets, een moeder fiets, een sportieve hybride, stevige stadsfiets of E-bike, wij staan voor u klaar!

De vakbekwaamheid van Tjarda en Tonnie is groot, ze hebben jarenlang sleutelervaring en zijn in staat om uw fiets op korte termijn weer volledig in orde te maken. Ze staan voor kwaliteit en geven u graag persoonlijk advies. Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om de fietsen te komen proberen. Uiteindelijk is het gevoel dat u op de fiets krijgt net zo belangrijk als het uiterlijk!

Kom snel een keertje langs om de sfeer en onze koffie te proeven.