Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Tweewielers Theo Cornelissen is hiervoor niet aansprakelijk.
Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Tweewielers Theo Cornelissen of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Tweewielers Theo Cornelissen worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Tweewielers Theo Cornelissen heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Tweewielers Theo Cornelissen links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Tweewielers Theo Cornelissen van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Tweewielers Theo Cornelissen 2019.


Voor het verzamelen van reviews gebruiken wij de software van 5-sterrenspecialist en conformeren wij ons aan de richtlijnen van het onafhankelijke platform. Alleen klanten die daadwerkelijk een product gekocht hebben of een service-ervaring gehad hebben, worden uitgenodigd om een review te geven via 5-sterrenspecialist. Het volledige overzicht van de richtlijnen van het onafhankelijke platform van 5-sterrenspecialist kun je via deze link terugvinden https://www.5sterrenspecialist.nl/richtlijnen-voor-klantbeoordelingen