Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Financieren en Leasen

Wat houdt het leasen van een fiets in?
Het leasen van een fiets is net als bij het leasen van een auto: voor een vast bedrag per maand rijd jij op een splinternieuwe fiets van hoge kwaliteit. In het complete leaseplan is alles al geregeld: onderhoud, verzekering, servie en pechhulp. Zo kun jij volledig ontzorgd genieten van je fietsritjes.

Zo werken wij samen met meerdere partijen:

Lease a Bike (jouw droomfiets via je werkgever)
Friesland lease 
Bovag lease
NFP fietslease

 


Lease a Bike https://www.lease-a-bike.nl


 

Waarom een fiets leasen het verschil maakt

Gewild extraatje

1 op de 2 medewerkers heeft interesse in een fiets van de zaak. De fiets is de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarde.

Fitte werknemers

Fietsen houdt werknemers gezond en verlaagt het ziekteverzuim met 1 tot 2 dagen.

Fiscaal voordeel

Een fiets leasen is 25% tot 80% goedkoper dan kopen, zonder kosten voor de werkgever en buiten de WKR.

Duurzame keuze

Fietsen naar je werk is beter voor het milieu. Één fiets bespaart evenveel CO2 als drie keer vliegen naar Parijs.


Friesland Lease http://www.frieslandlease.nl/oplossingen/fiets-leasen/


 

 

Leasefietsen van Leasefiets

Bij Friesland Lease bieden we leasefietsen aan onder ons eigen label ‘Leasefiets‘. Alle zaken omtrent het leasen van fietsen worden door Leasefiets afgehandeld. Dit zorgt voor een gestroomlijnde en gespecialiseerde aanpak. Leasefiets is een onderdeel van Friesland Lease. Zo bundelen we onze krachten om u de beste fietslease-oplossingen te bieden.

  • perfect voor korte afstanden
  • goed voor het milieu en uw gezondheid
  • vast bedrag per maand voor onderhoud, verzekering en pechhulp

Leasefietsen van Leasefiets

Bij Friesland Lease bieden we leasefietsen aan onder ons eigen label ‘Leasefiets’. Alle zaken omtrent het leasen van fietsen worden door Leasefiets afgehandeld. Dit zorgt voor een gestroomlijnde en gespecialiseerde aanpak. Leasefiets is een onderdeel van Friesland Lease. Zo bundelen we onze krachten om u de beste fietslease-oplossingen te bieden.

Waarom een fiets leasen?

Fietsen is gezond. Het is goed voor uw hart, longen en spieren. Maar wist u dat fietsen ook goed is voor uw hersenen? Het helpt om beter na te denken en om beter te voelen. En als u naar uw werk fietst, komt u fris en energiek aan. Klaar om aan de slag te gaan.

Goed voor het milieu

Daarnaast is een fiets natuurlijk ook een milieuvriendelijke keuze. Een fiets stoot geen CO₂ uit. Als u een auto heeft, kunt u vaker laten staan en in plaats hiervan de fiets nemen. Dat scheelt heel wat CO₂-uitstoot. En als u geen auto heeft, is een fiets een perfect vervoermiddel.

Goed voor uw portemonnee

Een fiets leasen is ook goed voor uw portemonnee. U betaalt een vast bedrag per maand. Daarvoor krijgt u een mooie, nieuwe fiets. En u hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoud of reparaties. Dat regelen wij! Op zoek naar een leaseoplossing voor uw werknemers? Dan is een fiets leasen financieel ook een aantrekkelijke oplossing vergeleken met het leasen van een auto.

Een fiets voor iedereen

Bij Friesland Lease hebben we een fiets voor iedereen. Of u nu een snelle racefiets wilt, een comfortabele stadsfiets of een sterke mountainbike, bij ons vindt u de fiets die bij u past. En als u liever een elektrische fiets wilt, hebben we die ook. Elektrisch fietsen is makkelijk en snel. Het is een geweldige manier om in beweging te blijven, voor iedere leeftijd.

Persoonlijk advies

Wilt u een fiets leasen, maar weet u niet welke fiets het beste bij u past? Geen probleem. Onze specialisten helpen u graag. Ze luisteren naar uw wensen en geven u advies op maat. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Klaar om te fietsen?

Bent u klaar om te fietsen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze leasefietsen. En we helpen u om de juiste fiets te kiezen. Want bij Friesland Lease gaat het om u. Uw gezondheid, uw gemak, uw plezier. Dat is waar wij voor werken. Stap op de fiets, voor uw gezondheid en voor het milieu. Ervaar de vrijheid en het plezier van fietsen.


Bovag Lease http://www.bovagleasefiets.nl

 

Particulier of werknemer? Ervaar de voordelen van een BOVAG Leasefiets

 

Zorgeloos op de fiets naar het werk voor een vast, laag bedrag per maand. Een goede keuze! Fietsen is namelijk gezond voor je en je hebt minder last van files. Je betaalt geen hoge aanschafkosten en je mag de fiets onbeperkt gebruiken.  

Met een BOVAG Leasefiets fiets je als particulier of als werknemer zorgeloos naar je werk. Voor een vast, laag bedrag beschik je over een fiets die je ook voor privéritten mag gebruiken. Omdat je het aanschafbedrag niet in één keer op tafel hoeft te leggen, komen duurdere typen en merken fietsen binnen handbereik. De fiets is bovendien verzekerd voor diefstal en schade en je kunt gebruikmaken van pechhulp. En wist je dat je een BOVAG Leasefiets ook kunt combineren met andere vormen van vervoer om naar je werk te komen?

Is je werkgever nog niet zo ver? Of krijg je een hogere kilometervergoeding dan de kostprijs van een leasefiets? Kies dan voor de BOVAG Leasefiets als private lease, met dezelfde zekerheden als de fiets van de zaak.

Ervaar de kracht van jouw BOVAG fietsdealer

Met een BOVAG Leasefiets heb je de zekerheid en de kwaliteit van een BOVAG-tweewielerwinkel. Zij kunnen je vakkundig adviseren bij de aanschaf van een fiets die past bij jouw gebruik en specifieke wensen. Bovendien zorgen gekwalificeerde monteurs voor het onderhoud en de reparaties aan jouw leasefiets.

Bereken je prijs  

Waarom BOVAG Leasefiets?

Vrije winkelkeuze

Inruilmogelijkheid

Vast maandbedrag

Vrije fietskeuze

Omruilgarantie

Kosteloos opzeggen

 


NFP fietslease zakelijk http://www.nfpfietslease.nl

 

Mag jij een fiets leasen?

Biedt jouw werkgever NFP fietslease als aantrekkelijker secundaire arbeidsvoorwaarde? Dat heb jij een toffe werkgever die aandacht heeft voor jouw vitaliteit en het milieu. Wil je een nieuwe fiets uitzoeken, log dan in bij NFP fietslease. Heb je vragen die betrekking hebben op je bestaande leasefiets? Lees dan snel verder en kijk of we jouw vraag kunnen beantwoorden. Staat het antwoord er niet tussen, neem dan contact op met onze klantenservice.